2 Eylül 2012 Pazar

BEN DE GELDİM.

 Selam !
Bende artık burdayım..
Ablamın da blogu war  , dedim huysuz senin neyin eksik bee ! dedim ama 'çok şeyimmm tabiki de' . Misal öle yazım kurallarına dikkat etmem , anlatım bozukluğu yapmakta üstüme yoktur ( ki hiç anlamamışımdır lisede ). Yanii aslındaa hiç yazamam böle şeyler ama huysuzluk değilmi yapamazsın diyenlere inat yapıcamm uleyyynnn !!!
 Neyse ..
  Gelelim bana , naptığıma , neler uğraştığıma ( naptğğımla , nelrle uğraştığım aynı şey olmuo mu?) Üniversiteye yeni başlıcak olan 19yaşında huysuz mu huysuz muhalefet mi muhalefet inat mı inat ama sevimli sevimli olan bii kız . İşte o BEN ! Sınava 2.girişimde kazandım. Ha sanmayın ki tıp , hukuk , mühendislik falan bildiğiniz 2 senelik dış ticaret bölümünü kazandım.Küçümseyeni yakarım !Kütahya ya gidicem DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ. Bakalım neler görücezz neler yaşıcaz. Herkes de olmuştur bu heyecanlarr. Çok tatlı heyecanlar bunlar ya , ama gel görün ki bendeki bii stresi , birazcık da takıntılık war da bende.Sende de her şey war ya diyenleri duyuyorum . AYNEN ÖYLE !
 Bu arada ablamı tanırmısınız tanımazmısınız bilemem ama o da evlilik telaşında olan saçımı nasıl yaptırıcam makyajımı nasıl yaptırıcan ne eksiğim kaldı gibi bii takım şeyler uğraşıyo şu anda. Heee , bide şafak saymakla meşgul sanırm şu şafak 13 tü . Eniştem askerden gelsin , işte o zman telaş başlıyo sevgili ablacm , ew bakılcak , tutulucak , eşyalar alınıcak mobilyalar vs.  ohooo sana kolay gelsin abla ! Ablamı merak mı ettiniz artık okuyan warmı bilemem bu yazımı ama NİMO STYLO
  BU DA BENİM :
Tanıyanlar varsa şayet ablamı benzetmemiş olabilirler :) kendinize iyi bakın :)

2 yorum:

  1. ayyy ablan ayrı güzel sen ayrı güzel :):) ne güzelsiniz maşalllah size :):) Hoşgeldin buarada :)

    YanıtlaSil
  2. ayyyy :) teşekkür ederimmm :) hoş buldummm inşallah yanii :D

    YanıtlaSil